telefonul ca telecomanda smart home

Telefonul ca telecomandă: creează scenarii potrivite stilului tău de viață

Viața modernă se concentrează în jurul dispozitivelor portabile. Aproape toată lumea deține un smartphone pe care îl folosește atât în scop profesional, dar și recreațional.

Caracterul practic al telefonului vă poate ajuta să extindeți conceptul de smart home oriunde v-ați afla.

Folosiți smartphone-ul pentru a permite accesul în locuință, pentru a verifica dacă ați închis ușa, sau pentru a activa și dezactiva alarma.

În plus, atunci când sunteți acasă, controlați confortul termic și vizual direct de pe telefon. Acționați perdelele, rulourile, obloanele și termostatul direct de pe aplicația dedicată.

Creați scenarii personalizate și folosiți la capacitate maximă tehnologia pe care o aveți la îndemână. Trăiți în liniște și confort în fiecare zi.

Telefonul ca telecomandă: toată casa la un click distanță

Atunci când sunteți acasă

Cu soluțiile de automatizare Somfy puteți alege să controlați fie o parte, fie tot sistemul smart home.

Aveți aplicații dedicate care funcționează alături de unitatea de comandă Connexoon io pentru toate zonele din casa dumneavoastră: ferestre, access, terasă sau camere și alarme.

Astfel, atunci când sunteți acasă puteți alege să controlați:

Folosiți telefonul ca telecomandă prin intermediul senzorilor solari și de vânt pentru a crea scenarii personalizate.Controlați zona de umbrire pe terasă și adaptați perdelele și jaluzelele de la interior pentru confortul vizual și termic dorit.

Copyright: ©Somfy Activités SA / Frédéric Bourcier

Noaptea, dormiți liniștit știind că obloanele și jaluzelele venețiene exterioare sunt trase în timp ce alarma este activă.

Alegeți cui permiteți accesul în locuință folosind interfonul inteligent.

Și toate acestea direct de pe telefonul dumneavoastră prin intermediul aplicațiilor dedicate.

Atunci când sunteți plecat

Uitați de grija locuinței atunci când sunteți plecat. Vedeți direct pe smartphone ce se întâmplă acasă și vizionați totul în timp real cu ajutorul camerelor Somfy One și Somfy One+.

Verificați dacă ați închis ușa și cine sună la interfon. Porniți sau opriți alarma folosind aplicația și ajustați pergolele și jaluzelele de pe telefon. Stabiliți scenarii care să facă totul pentru dumneavoastră atunci când sunteți la serviciu sau în vacanță.

Copyright: @Somfy SAS / Vanessa Andrieux

Folosiți geolocația și controlați poarta de acces, luminile de pe alee și ușa garajului înainte de a ajunge acasă. Bucurați-vă de un stil de viață ușor și practic în fiecare zi.

Primiți notificări pe smartphone atunci când sistemul detectează o activitate neobișnuită și luați decizia potrivită, la momentul oportun. Vă aflați mereu cu un pas înaintea surprizelor.

Centralizați totul

Unitatea de comandă TaHoma vă permite să centralizați toate sistemele automatizate din casa dumneavoastră.

Aveți toate avantajele menționate mai sus într-un singur loc și într-o singură aplicație. Folosiți telefonul ca telecomandă și controlați fiecare aspect al casei conectate.

Creați scenarii pentru copii, pentru părinți și pentru întreaga familie.

Copyright: ©Somfy Activités SA / iStock

Protejați bunurile și locuința împotriva încercărilor de intrare prin efracție și trăiți confortabil indiferent de anotimp și capriciile vremii.

Soluțiile Somfy oferă un răspuns pentru toate activitățile dumneavoastră. Motoarele și sistemele de control reprezintă soluții scalabile și adaptabile fiecărei situații și cerințe.

Alegeți soluția potrivită pentru casă

Pentru mai multe detalii despre soluțiile de motorizare și automatizare Somfy folosiți formularul nostru de contact. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp și vă vom ghida către soluțiile de care aveți nevoie pentru proiectele dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *