Ce iti aduce in plus un set de jaluzele exterioare?

Un sistem de jaluzele exterioare va conferi întotdeauna un plus de personalitate casei tale. O să îţi facă plăcere să ajungi acasă, să parchezi uşor maşina şi să te opreşti câteva secunde în faţa uşii, ca să îţi admiri pata de culoare de la geamuri sau, după caz, accesoriul care completează culoarea zidurilor locuinţei. Pe lângă estetică, jaluzelele îţi apără ochii de razele soarelui şi pielea de căldura excesivă.

Jaluzelele au depăşit vremea în care bunica trăgea de o curea, pe interior, iar lemnele cădeau, în afara geamului. Pe atunci, ele izolau complet casa de lumină, iar dacă un lemn se uza şi nu cădea în linie cu celelalte, bunica trebuia să iasă şi să rezolve problema. Apoi, în casă rămânea întunericul, iar de afară se vedea un peisaj puţin sumbru.

Mulţumită tehnologiei, în prezent, dacă îţi achiziţionezi un set de jaluzele exterioare, opţiunile de personalizare sunt nenumărate. Însă, sistemul de jaluzele exterioare are nevoie de calitate şi de garanţia dată de producători profesionişti.

Totuşi, tehnologia nu va afecta aspectul estetic al jaluzelelor. Motorul sistemului va fi amplasat în acelaşi loc ca şi în cazul celor vechi, doar că mişcarea curelei din şină va fi automată. Bara poate fi mutată pe tavan sau pe perete, în timp ce motorul va fi acoperit de perdea. Dacă îţi doreşti un motor silenţios, sistemul de perdele Glydea sare în ajutor. Perdelele pot fi conectate la orice fel de sistem automatizat.

jaluzele exterioare

Jaluzelele, în sine, se pot asorta cu orice piesă de mobilă vrei să ai, pentru că le poţi lua fie din aluminiu, fie din lemn.

Soarele se va ocupa de tot

Un produs precum Somfy Kft. te scuteşte chiar şi de apăsarea unui buton de pe telecomandă, pentru că îţi va face jaluzelele să se ridice dimineaţa şi să coboare, atunci când se lasă întunericul. Poţi regla dispozitivul de simulare, iar setul tău de jaluzele exterioare se va mişca pe parcursul zilei cu mici diferenţe, astfel încât cei de afară vor avea impresia că în casă se află cineva. Telecomanda va rezolva şi problema iluminatului încăperilor, atunci când nu eşti acasă. Estetic, panoul de comandă pentru iluminat nu va fi o problemă, pentru că este amplasat în jurul becului, pe care îl poate controla.

Aceeaşi telecomandă este adaptabilă uşii de la garaj şi porţii de la intrarea în curte. Însă, telecomanda nu poate fi înlocuită cu improvizaţii ale vecinilor, deoarece fiecare comandă e protejată de un cod special şi foloseşte sistemul io-homecontrol.

Practic, vei avea jaluzele exterioare cu temporizator Somfy sau senzori de lumină, aşa că până şi telecomanda poate fi în plus, uneori. Jaluzelele vor avea siguranţa unei automatizări valabile pentru orice alt sistem din casă. Şi astfel, casa ta va deveni căminul uşor de condus de care aveai nevoie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *