usi de garaj automate

Siguranță, confort și control de la distanță pentru uși de garaj electrice

O casă inteligentă trebuie să se muleze după stilul de viață al familiei, de la cel mai mic membru și până la animalele de companie. Niciun detaliu nu trebuie ignorat. Pentru că liniștea și fericirea noastră din fiecare zi se regăsesc în lucrurile simple.

Zona de acces este poate cea mai importantă parte din casă către care trebuie să ne îndreptăm atenția.

De ce?

Pentru că această zonă are nevoie de toate avantajele unui sistem de automatizare: siguranță, protecție, confort și control nemijlocit.

Dacă ați instalat deja un videointerfon și dacă accesul în locuință este securizat, de ce să nu faceți același lucru și pentru ușa garajului?

Motoarele Somfy pentru automatizarea ușilor de garaj vă vor ajuta să începeți și să încheiați fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Avantajele folosirii ușilor de garaj electrice sunt multiple, iar controlul este unul intuitiv. Totul pentru confortul și siguranța familiei.

De ce să alegeți motorizarea ușilor de garaj

Un stil de viață practic va ajuta să economisim timp pentru clipele cu adevărat importante.

Iată de ce este recomandat să alegeți instalarea motoarelor pentru uși de garaj:

Control fără efort

Puteți alege să deschideți ușa garajului din telecomandă. O puteți face direct din mașină economisind timp prețios. În plus, veți aprecia controlul de la distanță atunci când vremea de afară nu este cea mai plăcută.

Copyright: @Somfy Activités SA / Sémaphore

Mai mult, puteți alege controlul ușii direct de pe telefonul mobil, optând pentru unitatea de comandă Connexoon Acces. Aplicația vă permite să creați scenarii personalizate și să acționați ușa automat prin intermediul geolocației. Ușa de la garaj se va deschide înainte de a intra pe alee.

Siguranță pentru toată familia

Motoarele Somfy pentru automatizarea ușilor de garaj sunt dotate cu senzori speciali. Acești senzori vor proteja atât ușile, cât și pe cei din jur de eventuale accidente neprevăzute.

Spre exemplu, ușa se va opri automat atunci când va detecta un obstacol în calea ei. Poate fi vorba despre o bicicletă uitată în drum, despre animalul de companie, sau despre o persoană neatentă.

Copyright: ©somfy SAS/Sémaphore

Sistem care funcționează neîntrerupt

Puteți controla ușa garajului indiferent de situație. Chiar și în cazul unei pene de curent.

Datorită bateriei de urgență și a sistemului manual de deblocare a ușii, aveți control fără constrângeri. Nu veți rămâne niciodată în imposibilitatea de a deschide sau de a închide ușa garajului.

Gamă variată de motoare și sisteme de control

Indiferent de specificul casei și al garajului găsiți mereu soluția potrivită. Aveți o gamă variată de motoare pentru uși de garaj.

Toate variantele de motoare funcționează cu tehnologia io-homecontrol sau radio RTS. Așadar, motoarele pot fi controlate cu precizie de la distanță și pot extinde sistemul smart home deja existent.

Copyright: @Somfy Activités SA / Sémaphore

În plus, cu aplicația dedicată pentru smartphone puteți integra funcționalitatea ușilor de garaj sistemelor personalizate prin intermediul unităților de comandă TaHoma sau Connexoon.

Control de pe telefon prin aplicația Connexoon Access io

Ușile de garaj electrice pot fi integrate în sistemul smart home existent. Astfel, puteți crea scenarii personalizate direct de pe smartphone. Controlați luminile de la exterior, alarma și deschiderea sau închiderea porții folosind geolocația. Fiecare sistem al casei va ști cum să reacționeze atunci când plecați sau atunci când vă întoarceți acasă.

De asemenea, puteți verifica dacă ați închis ușa garajului din aplicație și puteți acționa închiderea și deschiderea ei indiferent de locul în care vă aflați.

Copyright: @Somfy Activités SA / Sémaphore

Aplicația Connexoon Access io este disponibilă atât pentru sistemul de operare iOS, cât și pentru Android.

Alegeți soluția de motorizare potrivită

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre automatizarea ușilor de garaj sau despre soluțiile de motorizare Somfy, nu ezitați să contactați un reprezentant zonal Somfy.

Vă stăm la dispoziție cu soluții personalizate pentru fiecare proiect în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *