usi de garaj motorizate somfy

7 motive sa instalezi usi de garaj motorizate Somfy

Garajul este unul din cele mai importante spații care fac parte din locuința ta nu doar pentru că îți protejează mașina, ci și pentru că este un spațiu versatil, pe care îl poți folosi după bunul plac. El poate fi atât spațiu de depozitare, atelier de confecții sau studio pentru repetiții! Stilul tău de viață îți dictează scopul pentru care îți folosești garajul. Însă, indiferent care este acesta, ai nevoie de o ușă de garaj performantă, rezistentă și ușor de întreținut.

Noi, la Somfy, îți recomandăm întotdeauna să folosești usi de garaj motorizate. Iată de ce.

De ce să folosesti usi de garaj motorizate?

#1 Viața devine mai ușoară

Credem că acesta este principalul motiv pentru care motorizarea ușilor de garaj este cea mai bună alegere pe care o poți face. Se spune că ușa de garaj este a doua ușă a casei tale. Dacă privești lucrurile astfel, este suficient doar acest motiv ca să folosești usi de garaj motorizate.

Datorită motorului Somfy, nu mai este nevoie să ieși din mașină atunci când intri sau ieși din garaj. Folosești telecomanda și ușa se deschide automat. Imaginează-ți cât de confortabil e să procedezi așa atunci când plouă!

Poți folosi telecomanda chiar drept breloc la cheile tale de la mașină. O simplă apăsare de buton e suficientă ca ușa ta să se deplaseze singură.  Dacă folosești des mașina, gândește-te cât timp poți economisi.

#2 Raport bun calitate-preț

De fiecare dată când discutăm despre costurile pe care le presupune o automatizare Somfy, este necesar să luăm în calcul și calitatea de care beneficiem pentru costul respectiv.

Din acest motiv, toate produsele Somfy au un raport bun calitate-preț, nu presupun costuri cu mult mai mari față de soluțiile existente pe piață și, în schimb, oferă beneficiarului un întreg pachet de servicii aferente.

Atât produsele Somfy pentru usi de garaj motorizate cât și pentru alte tipuri de automatizări oferă garanția unei mărci internaționale, soluții conforme cu standardele în vigoare, o gamă de produse testată chiar până la peste 90.000 cicluri în cele mai dificile condiții climatice dar și soluții personalizate, instalate de experți Somfy, pentru toate tipurile de locații.

Indiferent de tipul de deschidere a ușii tale de garaj, motoarele și accesoriile Somfy pot fi adaptate pentru o bună funcționare în locuința ta, iar costurile diferă în funcție de tipul de motor care ți se potrivește și de accesoriile dorite.

#3 Rezistență îndelungată

Motoarele Somfy pentru uși de garaj vin cu garanție de până la 5 ani. Acestea sunt testate să funcționeze, pentru utilizare rezidențială până la 90.000 de deschideri și închideri, fără să fie nevoie de intervenția unui instalator sau de schimbarea motorului.

Viteza de deschidere și de închidere este optimă pentru fiecare ușă, fiind similară cu viteza unei deschideri naturale. În felul acesta, crește durata de viață a ușii.

În plus, ai posibilități avansate de securitate. De exemplu, se poate declanșa o sirenă în cazul forțării ușii din exterior, iar ușile pot fi dotate cu sisteme anti-efracție pentru a îngreuna forțarea acestora.

#4 Mentenanță redusă

Dacă folosești usi de garaj automate, ai nu doar beneficiul unui confort sporit pe toată durata folosirii acestora, ci și al lipsei de intervenție privind mentenanța. Motoarele sunt testate să funcționeze chiar și în cele mai dificile condiții climatice, iar după achiziționare te bucuri de garanție de până la 5 ani.

Din acest motiv, nu este nevoie de intervenții din partea ta.

#5 Funcții inteligente

Produsele Somfy pentru usi de garaj motorizate sunt dotate cu funcții inteligente care pot fi activate în funcție de nevoi.

Spre exemplu, motorul oprește poarta instantaneu dacă aceasta detectează un obstacol în calea sa. În plus, dacă apar întreruperi de curent, motorul se poate alimenta pe baza unei baterii.

De asemenea, dacă, spre exemplu, la plecare ai uitat să acționezi butonul de închidere a ușii tale de garaj, aceasta se va închide automat, după o perioadă de timp prestabilită de tine.

Acestea sunt doar o parte din funcțiile pe care ți le oferă un motor Somfy pentru automatizarea usilor de garaj.

Usi de garaj automate Somfy

Copyright: ©somfy SAS/arnauld childéric

#6 Instalare rapidă

Procesul de instalare se realizează ușor, cu ajutorul unui specialist. Recomandăm să apelezi la un instalator profesionist din rețeaua Somfy, pentru a avea garanția unei lucrări bine realizate și durabile.

Procesul de instalare este fiabil și rapid, nefiind necesare intervenții majore asupra structurii garajului tău sau asupra ușilor tale.

Pentru a vedea exact pașii unei astfel de instalări, citește articolul „Cum automatizezi o ușă de garaj?”

#7 Siguranță

Spre deosebire de ușile de garaj cu operare manuală, cele cu operare automată elimină din start pericolul oricărei accidentări.

Știm cât de important este ca ușa ta să nu lovească bunurile din garajul tău, pereții aferenți sau chiar mașina ta, atunci când se află în raza ei de acțiune. Folosind usi de garaj motorizate de Somfy, ai eliminat orice risc privind accidentarea datorită sistemului de detecție obstacole.

Ești pregătit să faci următorul pas privind automatizarea ușilor tale de garaj? Iată care este primul pas: intră în legătură cu cel mai apropiat distribuitor Somfy pentru uși de garaj!

Copyright foto top: ©somfy SAS/arnauld childéric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *