somfy videointerfon inteligent

Folosiți un videointerfon inteligent: siguranță și confort pentru toate vârstele

Atunci când vorbim despre siguranța locuinței și familiei, ne dorim cele mai eficiente sisteme de control și de protecție. Confortul casei pornește de la siguranța pe care o avem atunci când știm că totul este bine.

Indiferent de senzorii și de alarmele pe care le instalăm, zona de acces este cea mai importantă. Să putem ști cine ne vizitează și cui permitem accesul în casa noastră reprezintă cele mai relevante soluții de protecție pe care le putem aplica.

Și, din acest punct de vedere, folosirea unui videointerfon inteligent ne oferă siguranța și confortul necesare.

Videointerfonul inteligent: avantajele de a ști mereu ce se întâmplă în exterior

Un videointerfon inteligent extinde confortul casei inteligente. Funcționalitatea lui este un real ajutor pentru toți membrii familiei, de la cei mai mici la cei mai în vârstă.

Videointerfonul oferă informații exacte despre activitatea din fața ușii sau din fața porții, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Puteți alege să primiți informații pe telefonul mobil, sau la sfârșitul zilei atunci când vreți să vedeți cine a vrut să vă facă o vizită.

În plus, puteți afla cine dorește să vă viziteze fără a deschide ușa în prealabil. Datorită camerei cu unghi larg de vizualizare, veți ști, fără să vă deplasați de pe canapea, dacă trebuie să permiteți sau nu accesul în casă.

Avantajele folosirii unui videointerfon inteligent

În funcție de modelul de videointerfon ales, puteți controla atât zona de acces, precum și alte elemente care intră în proiectul casei inteligente.

Așadar, dacă vă doriți achiziționarea unui videointerfon, iată care sunt opțiunile din care puteți alege:

Videointerfon V100

V 100 este videointerfonul clasic dotat cu cameră și difuzor la exterior și cu ecran de dimensiuni generoase la interior. Controlul se asigură cu ajutorul butoanelor ușor accesibile prin care se poate permite sau refuza accesul în locuință.

Copyright: ©somfy SAS/Sémaphore

Videointerfonul este dotat cu sonerie și permite accesul vocal către exterior atunci când doriți să solicitați mai multe informații din partea vizitatorului.

Aparatul dispune și de control pentru intensitatea volumului, dar și 4 moduri separate pentru particularizarea soneriei.

Videointerfon V 300

V 300 este un videointerfon hands-free cu ecran tactil și cu cameră cu unghi larg pentru vizualizarea clară a vizitatorului.

Cu acest videointerfon puteți ști ce se întâmplă în exterior chiar și pe timp de noapte datorită camerei dotate cu vedere nocturnă cu LED-uri IR.

Copyright: @Somfy Activités SA / Sémaphore

Datorită sistemului hands-free o să puteți permite sau restricționa accesul în locuință fără a vă deplasa. Doar rostiți comanda de unde vă aflați și decideți dacă doriți, sau nu, vizitatori.

Videointerfon V500

V 500 este videointerfonul cu ajutorul căruia puteți controla nu doar ce se întâmplă în zona de acces. Acest sistem de comandă și control poate fi folosit și pentru a transmite comenzi către motoarele rulourilor, perdelelor sau pergolelor automatizate.

Este dotat cu cameră cu unghi larg pentru vizualizarea corectă și clară a vizitatorilor și permite înregistrarea și pe timp de noapte datorită sistemului cu LED-uri IR.

Controlul se face de la distanță, prin voce. Nu trebuie să vă deplasați pentru a permite accesul în proprietate, sau pentru a-l refuza.

Copyright: @Somfy Activités SA / Arnaud Childeric

Pentru alegerea videointerfonului inteligent potrivit pentru locuința dumneavoastră, vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi toate detaliile de care aveți nevoie pentru achiziționarea și montajul interfonului, precum și pentru integrarea acestuia în cadrul sistemelor smart home deja existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *